COMMUNICATIE

HULP NODIG?

Hoe kom ik aan mooie visitekaartjes, waar laat ik mijn folders drukken, hoe word ik online goed vindbaar, wat kan ik nog meer uit mijn PowerPoint presentatie halen? Communicatie en marketing zaken staan misschien niet zo hoog bij jou op de to-do list… Je denkt dat komt binnenkort wel of je ziet door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer. En nu? 

Marketing? Makkie!

Weet dat communicatie en marketing jouw bedrijf veel goeds kunnen brengen. Op de juiste manier communiceren. Met een krachtige boodschap. En een passende uitstraling. Zodanig dat je een professionele en onvergetelijke indruk achter laat. Je gaat meer opvallen en gaat uitdragen waar je bedrijf 100% voor staat.

Maar waar te beginnen? Het kan zijn dat je al een prachtig logo hebt. Je hebt briefpapier op voorraad en je hebt voor de komende jaren nog genoeg visitekaartjes. Alleen je website is wel toe aan een opfrisbeurt…

Termen als SEO, HTTPS, CSS en HTML heb je wel eens voorbij horen komen, maar het zegt je helemaal niets. Bij Suus ben je aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar kennis en ervaring op zak, weet ik je snel en goed te helpen. Ik hou het makkelijk voor je, leg het je uit en help je stap voor stap. Of ik regel het gewoon voor je 😉 Net wat jij het fijnst vindt. 

Communicatie hulp creatief Bij Suus
Communicatie inhuren Bij Suus

hulp inschakelen

Als je precies weet wat je wilt, kun je me inhuren voor een losse opdracht. Bijvoorbeeld voor het schrijven van artikelen voor je nieuwsbrief of magazine, het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het maken van een online contentkalender voor social media. 

Heb je behoefte aan structurele ondersteuning? Ook dat is mogelijk! Voor een bepaald aantal uren per week of maand. Op een dag die het beste uitkomt. Als je het fijn vindt, word je door mij ook op de hoogte gehouden van marketingontwikkelingen en breng ik kansen in beeld. Hier kunnen we vervolgens samen op inspelen en zo mis je niets meer. Dit naast bijvoorbeeld het wekelijks verzorgen van social media berichten, social webcare, online advertenties (Google, Facebook, Instagram) en maandelijkse nieuwsbrieven. Dat is fijn! 

"Suus heeft aan een half woord genoeg. Ze weet erg veel over marketing en communicatie, is ontzettend creatief en weet 'zorgen' zo uit handen te nemen. Echt een topper!”

Voor wie geschikt?

Als jij wilt blijven doen waar je blij van wordt en waar jij het beste in bent. En als jij vooral datgene over wil laten waar (te)veel tijd in gaat zitten of waar je minder mee hebt. Suus staat voor je klaar!

Een passende boodschap, perfect beeldmateriaal en de juiste marketingmix. En vind je het leuk om zelf Facebook posts te maken, maar heb je bijvoorbeeld weinig met het schrijven van goede, vindbare website teksten? Schakel dan mijn hulp in voor het schrijven van de teksten en samen maken we er wat moois van. Met veel plezier en enthousiasme ga ik voor jou aan de slag!

Waarom Suus?

Je kunt mij inschakelen als je goede, snelle, creatieve en betaalbare hulp kunt gebruiken bij jouw communicatie en marketing zaken.

Je hoeft me niet in te werken of te ondersteunen bij mijn werkzaamheden. Aan een half woord heb ik genoeg en kan ik veel uit handen nemen. Met ruim 10 jaar kennis en ervaring op zak weet ik je perfect te helpen en ben ik volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden op communicatie- en marketinggebied.

Suus regelt het

• Een nieuwe website
• Een betere website
• Betere vindbaarheid in Google
• Goede nieuwsbrieven
• Opgemaakte social media berichten
• Doeltreffende social media advertenties
• Leuke blogs / nieuwsberichten
• Een nieuwe folder of bijvoorbeeld visitekaartjes
• Een nieuwe of verbeterde huisstijl

Samen met Suus

Communicatie en marketing? Check!

Bij Suus kun je terecht als je op zoek bent naar goede, snelle, creatieve en betaalbare hulp. Voor een losse opdracht of structureel. Communicatie en marketing? Check!

Contact

Heb je direct hulp nodig? Wil je meer weten over communicatie en marketing? Of heb je vragen?
Neem contact met me op. Ik sta voor je klaar.