over suus

leuk dat je er bent!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Suus, officieel Suzanne. Iedereen noemt me Suus en ik heb het zelfs in mijn bedrijfsnaam verwerkt: ‘Bij Suus’. Mijn motto is: doen waar je blij van wordt. Ik hoop dat ik jou daar ook mee kan inspireren en mag helpen. Je kunt bij mij terecht voor hulp bij communicatie en marketing zaken. Op deze pagina vind je meer informatie over wie ik ben en vind je het leuk om ook even persoonlijk kennis te maken, neem dan gerust contact met me op.

"Het lijkt wel of Suus kan toveren. Ze weet met heel weinig input steeds weer iets verrassends te maken, kan foto's omtoveren tot het perfecte plaatje en schrijft ontzettend makkelijk."

Volg je hart

“In 2019 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Ik heb mijn hart gevolgd en doe dat iedere dag weer opnieuwMijn dagen zijn afwisselend en vooral creatief. 

Van het maken van een nieuwe website tot het schrijven van allerlei blogartikelen. Ik heb een grote passie voor communicatie en marketing en ik word vooral blij van het helpen van enthousiaste opdrachtgevers met dezelfde interesses; kinderen, dieren, ondernemen, educatie, coaching, gezondheid, food, fotografie… Daardoor werk ik met ontzettend veel plezier en vliegen mijn dagen voorbij.

Ik
combineer communicatie opdrachten met het coachen van kinderen. Uiteraard ook weer op een creatieve manier. Ik help ze bijvoorbeeld met het vergroten van hun zelfvertrouwen, door middel van tekenen of schrijven. Of met behulp van eigen ontwikkelde producten, zoals een Emotie Kaartenset of een e-learning speciaal voor extra gevoelige kids. Ik kom af en toe tijd te kort voor al mijn ideeën 😉

Bij Suus ben je welkom

Bij Suus ben je welkom. Je kunt mijn hulp inschakelen voor communicatie en marketing zaken, zoals het maken van een nieuwe website, vormgeven van een folder, schrijven van pakkende teksten, verzorgen van social updates en advertenties… Zo hou je zelf meer tijd over om te doen waar jij goed in bent en blij van wordt.

Kennis & kunde

Verschillende opleidingen, cursussen en workshops heb ik inmiddels gevolgd. Dit zijn er een paar:

• Communicatiemanagement
• Communicatie design
• Grafische vormgeving
• Search Engine Optimalisation (SEO)
• Social ads
• Contentcreatie

"You are amazing. Just the way you are.”

Communicatie

Folders ontwerpen, teksten schrijven, social media berichten maken… Wat is het fijn om al mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen! Ruim 10 jaar heb ik kennis en ervaring op mogen doen bij verschillende bedrijven. Ontzettend veel geleerd en vooral de uitdaging om bedrijven verder te helpen, maken mij blij. Communicatie en marketing zaken hoeven niet ingewikkeld te zijn. Ze hoeven niet duur te zijn. Ik maak het graag makkelijk. Overzichtelijk. En als je ervoor openstaat, ook leuk! 

PS:
en lekker… in mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken. Als je geluk hebt, verras ik je met wat lekkers voor bij de koffie of thee.

Contact

Lijkt het je leuk om ook even persoonlijk kennis te maken? Heb je hulp nodig bij het schrijven van teksten of bijvoorbeeld met het maken van een contentkalender? Neem gerust contact met me op.